vidaXL 3dílný bistro set se skládacími židlemi masivní teakové dřevo [43805]

SKU
521318
12230 Kč 10107 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Jak barový stůl, tak i stoličky jsou skládací a chlubí se stylovým provedením, které z nich dělá ideální nábytek na vaši zahradu. Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a velmi hladce obroušené.

Jak barový stůl, tak i stoličky jsou skládací a chlubí se stylovým provedením, které z nich dělá ideální nábytek na vaši zahradu.

Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a velmi hladce obroušené. Teakové dřevo je oceňované pro svou výjimečnou pevnost a klimatickou odolnost, a proto je jedním z nejoblíbenějších materiálů pro výrobu zahradního nábytku. Je to skvělá volba, pokud si chcete pořídit zahradní nábytek, který vám bude sloužit dlouhá léta. Ve stolní desce je otvor na slunečník, abyste si mohli užívat letní vánek bez obav z popálenin od sluníčka. Ve stolu je též držák na lahve a odnímatelné poličky, na které si můžete odložit jídlo, nápoje a všemožné různě velké potřeby. Barové židličky mají opěradla a opěrky na nohy, které jsou nejen zárukou pohodlí při sezení, ale také zdůrazňují ikonický design židlí. Pokud barový set zrovna nepoužíváte, dá se složit, aby zbytečně nepřekážel. Sestavení je velmi snadné. Zásilka obsahuje 1 barový stůl a 2 barové židle.

Vlastnosti

Barva: hnědá
Materiál: jemně broušené teakové tvrdé dřevo ošetřené lazurou na vodní bázi
Rozměry stolu (v rozloženém stavu): 155 x 53 x 105 cm (D x Š x V)
Rozměry stolu (ve složeném stavu): 53 x 26 x 105 cm (D x Š x V)
Rozměry židle: 39,5 x 61 x 114 cm (Š x H x V)
Šířka sedáku: 44,5 cm
Hloubka sedáku: 40 cm
Výška sedáku od země: 76 cm
Výška podnožky od země: 37 cm
Průměr otvoru na slunečník: 5 cm

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8718475580997
Produktové číslo výrobce43805