vidaXL 6dílná zahradní sedací souprava z palet dřevo šedá [276320]

SKU
520277
8445 Kč 6979 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Na naší zahradní sedací soupravě z palet můžete pohodlně odpočívat, užívat si krásného počasí, zdřímnout si nebo si povídat s rodinou a přáteli. Její nadčasový design z palet vnese na vaši zahradu, terasu či do obývacího pokoje rustikální kouzlo.

Na naší zahradní sedací soupravě z palet můžete pohodlně odpočívat, užívat si krásného počasí, zdřímnout si nebo si povídat s rodinou a přáteli.

Její nadčasový design z palet vnese na vaši zahradu, terasu či do obývacího pokoje rustikální kouzlo. Venkovní sedací souprava je zhotovená z impregnovaného borového dřeva, je tedy odolná a nepodléhá klimatickým vlivům. Tato sedací souprava na terasu má pevnou konstrukci a nevyžaduje téměř žádnou údržbu. V kombinaci s měkkými, silně polstrovanými poduškami (nejsou součástí balení) vám naše sedací souprava poskytne maximální pohodlí. Konferenční stolek se vám bude skvěle hodit k odkládání jídla a nápojů, abyste je přitom mohli mít neustále po ruce. Zahradní sedací souprava se snadno sestavuje. Upozorňujeme, že je dřevo přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti.

Balení obsahuje

3x taburet z palet
1x lavice z palet
2 x rohová lavice z palet

Vlastnosti

Barva: šedá
Materiál: impregnované borové dřevo
Rozměry sedací soupravy: 330 x 126 x 55 cm (Š x H x V)
Výška sedáku od země: 25 cm
Rozměry konferenčního stolku: 60 x 60 x 25 cm (D x Š x V)

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8719883591018
Produktové číslo výrobce276320