vidaXL Barové stoličky Gavin 2 ks masivní mangovníkové dřevo [247835]

SKU
521024
2740 Kč 2264 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Retro barová stolička je vyrobena z masivního mangovníkového dřeva a její ikonický design Gavin se bude ve vaší domácnosti skvěle vyjímat. Barová židle ve vintage stylu je zhotovena z masivního mangovníku, což je tvrdé dřevo s hustou strukturou.

Tato retro barová stolička je vyrobena z masivního mangovníkového dřeva a její ikonický design Gavin se bude ve vaší domácnosti skvěle vyjímat.

Barová židle ve vintage stylu je zhotovena z masivního mangovníku, což je tvrdé dřevo s hustou strukturou. Hrubé mangovníkové dřevo je nejen schopné unést značnou váhu, ale výborně také odolává opotřebení a působení času. Barová židlička je proto stabilní, odolná a příjemná na pohled. Precizní řemeslné zpracování je zárukou, že je každé fázi výrobního procesu věnována mimořádná péče, ať už se jedná o leštění, natírání anebo lakování. Barová stolička Gavin je celá ručně vyrobená. Každý kus se tudíž lehce odlišuje od všech ostatních jak ručním zpracováním, tak unikátní rafinovanou kresbou dřeva. Mosazné železo s práškovým nástřikem židli dodává na pevnosti a zároveň podtrhuje její industriální styl. Balení obsahuje 2 barové stoličky Gavin.

Vlastnosti

Barva: ořechově hnědá a mosazná
Materiál: masivní mangovníkové dřevo s ořechovým povrchem a mosazné železo s práškovým nástřikem
Rozměry: 45 x 40 x 78 cm (Š x H x V)
Povrch: leštěný, natřený a nalakovaný

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8719883550176
Produktové číslo výrobce247835