Bestway Flowclear Automatický bazénový vysavač AquaSweeper (3202586)

SKU
583617
2710 Kč 2240 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Automatický vysavač Bestway Flowclear AquaSweeper představuje patentovaný design vyrobený speciálně pro nadzemní bazény s nízkoprůtokovými filtračními systémy.

Automatický vysavač Bestway Flowclear AquaSweeper představuje patentovaný design vyrobený speciálně pro nadzemní bazény s nízkoprůtokovými filtračními systémy.

Aspirátor se skládá z integrovaného předfiltru, který zachycuje nečistoty, listí a písek nahromaděné na dně bazénu ještě předtím, než se dostanou do hlavního filtru, aby se prodloužila jeho životnost a zabránilo se ucpání. Systém klipů umístěný na spodní části aspirátoru umožňuje snadné otevření a vyjmutí nádoby, když ji potřebujete vyčistit. Kromě těchto detailů je vysavač vybaven plovákem, který spolu se zátěží na konci zaručuje lepší manévrovatelnost ve vodě a snadnější klouzání po dně a stěnách bazénu. Vysavač AquaSweeper se velmi snadno používá, pro spuštění systému jej stačí připojit k filtračnímu čerpadlu. Regulátor tlaku vám pomůže regulovat průtok přiváděné vody, takže jej můžete používat i v případě, že máte výkonné filtrační čerpadlo. Sání probíhá rychle a tiše a neustále máte k dispozici 7,5 metru dlouhou flexibilní hadici, která vám umožní dosáhnout i do nejvzdálenějších míst bazénu. Díky konektorům, které jsou součástí dodávky, je vysavač kompatibilní se všemi bazény z kolekce Bestway, dokonce i s bazény s měkkou konstrukcí.

Vlastnosti

Materiál: PP
Bestway číslo položky: 58628

VýrobceBestway
EAN8721012052741
Produktové číslo výrobce3202586