vidaXL Škrabadlo pro kočky se sisalovými sloupky 170 cm šedé [170612]

SKU
519934
2730 Kč 2256 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dopřejte svým chlupatým kamarádům pocit luxusu s naším mnohaúčelovým škrabadlem! Několikapatrové škrabadlo pro kočky má pevný rám, který je pokrytý měkkým a pohodlným plyšem, a stane se oblíbeným místem vašeho kočičího kamaráda. Je ideální pro škrábání, šplhání, odpočívání, posedávání i schovávání.

Dopřejte svým chlupatým kamarádům pocit luxusu s naším mnohaúčelovým škrabadlem! Několikapatrové škrabadlo pro kočky má pevný rám, který je pokrytý měkkým a pohodlným plyšem, a stane se oblíbeným místem vašeho kočičího kamaráda.

Je ideální pro škrábání, šplhání, odpočívání, posedávání i schovávání. Vaši chlupatí kamarádi si mohou brousit své drápky na sisalovým provázkem obaleném škrabadlu, které poskytuje kočkám možnost vybít své přirozené škrabací instinkty. Budou si také užívat vzájemné honění a skákání nahoru a dolů po tomto zábavném kočičím stromě. Jakmile budou mít dostatek zábavy a hraní, budou vaši malí kamarádi milovat odpočinek na horních plošinách. Mohou se také ukrýt v útulných domečcích a zdřímnout si v nich. Se všemi těmito zábavnými možnostmi se tento domeček na hraní stane oblíbeným místem vašeho chlupatého kamaráda! Montáž škrabadla pro kočky je snadná.

Vlastnosti

Barva: šedá
Materiál: rám z dřevotřísky + měkký plyš + sisalový provaz, Polyester: 100%
Celkové rozměry: 50 x 50 x 170 cm (D x Š x V)
Rozměry domečku (velkého): 45 x 27 x 25 cm (D x Š x V)
Rozměry domečku (malého): 27 x 27 x 25 cm (D x Š x V)
Průměr sloupku: 7 cm

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8718475600121
Produktové číslo výrobce170612