vidaXL 2dílná zahradní sedací souprava tmavě šedé podušky teak [316117]

SKU
535525
2565 Kč 2120 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Zahradní sedací souprava zaujme svým laťkovým designem a v kombinaci s měkkými poduškami představuje perfektní doplněk na vaši zahradu, terasu nebo dvorek. Pomůže vám vytvořit příjemné venkovní posezení, kde se dobře povídá s rodinou a přáteli nebo relaxuje na sluníčku.

Tato zahradní sedací souprava zaujme svým laťkovým designem a v kombinaci s měkkými poduškami představuje perfektní doplněk na vaši zahradu, terasu nebo dvorek.

Pomůže vám vytvořit příjemné venkovní posezení, kde se dobře povídá s rodinou a přáteli nebo relaxuje na sluníčku. Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které je už vyzrálé, vysušené v peci a poté jemně a dohladka obroušené. Teakové dřevo je oceňované pro svou výjimečnou pevnost a klimatickou odolnost, a proto je jedním z nejoblíbenějších materiálů pro výrobu zahradního nábytku. Je to skvělá volba, pokud si chcete pořídit zahradní nábytek, který vám bude sloužit dlouhá léta. Broušený povrch se snadno čistí vlhkým hadříkem. Silně polstrované sedáky a opěradla, stejně jako přiložená opěrka nohou, přispívají k maximálnímu pohodlí. Stůl je ideální pro odkládání nápojů a jídla.

Balení obsahuje

1 x středová pohovka
1 x stůl
1 x poduška na sedák
1 x poduška na opěradlo

Vlastnosti

Barva podušky: tmavě šedá
Materiál: jemně obroušené teakové tvrdé dřevo ošetřené lazurou na vodní bázi, textil (100% polyester)
Rozměry středové pohovky: 63 x 66 x 60 cm (Š x H x V)
Výška sedáku od země: 31 cm
Rozměry sedáku: 62,5 x 62,5 cm (Š x H)
Tloušťka podsedáku: 5 cm
Tloušťka polštáře za záda: 15 cm
Rozměry stolu: 62,5 x 62,5 x 30 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286300220
Produktové číslo výrobce316117