vidaXL 2dílná zahradní sedací souprava z palet impregnovaná borovice [316204]

SKU
535527
2225 Kč 1839 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
S touto zahradní sedací soupravou z palet můžete v klidu odpočívat a užívat si krásného počasí, povídat si s rodinou a přáteli anebo si na chvilku zdřímnout. Zahradní sedací souprava je vyrobená z impregnovaného borového dřeva, které je odolné proti hnilobám a má dlouhou životnost.

S touto zahradní sedací soupravou z palet můžete v klidu odpočívat a užívat si krásného počasí, povídat si s rodinou a přáteli anebo si na chvilku zdřímnout.

Zahradní sedací souprava je vyrobená z impregnovaného borového dřeva, které je odolné proti hnilobám a má dlouhou životnost. Tato sestava zahradního nábytku má pevnou konstrukci a nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Stolek má robustní desku, je proto ideální k odkládání nápojů a občerstvení na dosah ruky. Zahradní posezení má modulární design, a tak si ho můžete přizpůsobit každému prostředí dle svých představ.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění: Použijte jemný mýdlový roztokSkladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

1 x křeslo
1 x stůl

Vlastnosti

Materiál: borové dřevo (se zelenou impregnací)
Rozměry křesla: 77 x 70 x 66 cm (Š x H x V)
Rozměry stolku: 60 x 62 x 37 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286326787
Produktové číslo výrobce316204