vidaXL 2místná zahradní lavice s krémovými poduškami masivní teak [3068854]

SKU
540898
5095 Kč 4211 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dřevěná 2místná zahradní lavice zaujme svým elegantním designem a v kombinaci s měkkými poduškami je to perfektní doplněk do vaší zahrady, na terasu nebo na dvorek. Vytvoří příjemné venkovní posezení, kde se dobře povídá s rodinou a přáteli nebo relaxuje na sluníčku.

Tato dřevěná 2místná zahradní lavice zaujme svým elegantním designem a v kombinaci s měkkými poduškami je to perfektní doplněk do vaší zahrady, na terasu nebo na dvorek.

Vytvoří příjemné venkovní posezení, kde se dobře povídá s rodinou a přáteli nebo relaxuje na sluníčku. Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového dřeva, které již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a dohladka obroušené. Teakové dřevo je oceňované pro svou výjimečnou pevnost a klimatickou odolnost, a proto je zdaleka nejvhodnějším materiálem pro výrobu zahradního nábytku. Jedná se o skvělou volbu, pokud si chcete pořídit venkovní výbavu, která vám vydrží sloužit dlouhá léta. Silně polstrované podušky vám navíc dopřejí maximální pohodlí. Broušený povrch se snadno čistí vlhkým hadříkem. Lavice je flexibilní a lze jí jednoduše přesouvat z místa na místo, takže s ní můžete vytvářet libovolné konfigurace podle vašich představ.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

2 x rohová pohovka
2 x poduška na sedák
4 x poduška na opěradlo

Vlastnosti

Barva polštáře: krémová
Materiál: jemně obroušené teakové tvrdé dřevo ošetřené lazurou na vodní bázi, textil (100% polyester)
Rozměry každé rohové pohovky: 66 x 66 x 60 cm (Š x H x V)
Výška sedáku od země: 31 cm
Rozměry sedáku: 62,5 x 62,5 cm (Š x H)
Tloušťka podsedáku: 5 cm
Tloušťka polštáře za záda: 15 cm
Montáž nutná: ano

Barvahnědá (světlá)
VýrobcevidaXL
EAN8720286360637
Produktové číslo výrobce3068854