vidaXL 2místná zahradní židle a podnožky Adirondack jedlové dřevo bílá [315909]

SKU
547200
2070 Kč 1711 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase na této moderní a pohodlné židli Adirondack s podnožkami! Dvoumístná zahradní židle z masivního jedlového dřeva má pevnou a stabilní konstrukci, snadno se čistí a skvěle odolává klimatickým vlivům. Ergonomické provedení navíc zajišťuje maximální pohodlí.

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase na této moderní a pohodlné židli Adirondack s podnožkami! Dvoumístná zahradní židle z masivního jedlového dřeva má pevnou a stabilní konstrukci, snadno se čistí a skvěle odolává klimatickým vlivům.

Ergonomické provedení navíc zajišťuje maximální pohodlí. Podnožky nabízí oporu pro nohy a lze je v připadě potřeby oddělit. Vzhledem ke svému elegantnímu a nadčasovému designu se tato židle stane praktickým i klasickým doplňkem vašeho venkovního bydlení.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Barva: bílá
Materiál: masivní jedlové dřevo
Rozměry: 119,5 x 147,5 x 89,5 cm (Š x H x V)
Šířka sedáku: 100 cm
Hloubka sedáku: 49 cm
Výška područek od země: 52 cm
Maximální nosnost: 110 kg
Montáž nutná: ano

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720286240908
Produktové číslo výrobce315909