vidaXL 2místná zahradní židle Adirondack masivní jedle bílá [315899]

SKU
548974
2645 Kč 2186 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této pohodlné dřevěné židli Adirondack! Dvoumístné zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura zajišťuje optimální pohodlí.

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této pohodlné dřevěné židli Adirondack! Dvoumístné zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní.

Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura zajišťuje optimální pohodlí.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Barva: bílá
Materiál: masivní jedlové dřevo
Rozměry: 119,5 x 85,5 x 89,5 cm (Š x H x V)
Šířka sedáku: 100 cm
Hloubka sedáku: 49 cm
Výška područek od země: 52 cm
Maximální nosnost: 110 kg
Montáž nutná: ano

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720286240809
Produktové číslo výrobce315899