vidaXL 3dílná zahradní sedací souprava masivní borové dřevo šedá [806604]

SKU
551922
2430 Kč 2008 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Na této dřevěné zahradní sedací soupravě můžete pohodlně odpočívat, užívat si krásného počasí, zdřímnout si nebo si povídat s rodinou a přáteli. Její nadčasový design z palet vnese na vaši zahradu, terasu či do obývacího pokoje rustikální kouzlo.

Na této dřevěné zahradní sedací soupravě můžete pohodlně odpočívat, užívat si krásného počasí, zdřímnout si nebo si povídat s rodinou a přáteli.

Její nadčasový design z palet vnese na vaši zahradu, terasu či do obývacího pokoje rustikální kouzlo. Sedací souprava na terasu je vyrobená z masivního borového dřeva, takže má dlouhou životnost, je klimaticky odolná a šetrná k přírodě. Navíc má pevnou konstrukci a nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Vzhledem k jejímu modulárnímu designu si zahradní soupravu můžete přizpůsobit podle svých představ, aby krásně zapadla do každého prostředí.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

2 x rohová pohovka
1 x stůl

Vlastnosti

Barva: šedá
Materiál: masivní borové dřevo
Rozměry rohové pohovky: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (D x Š x V)
Rozměry stolku: 63,5 x 63,5 x 28,5 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286659182
Produktové číslo výrobce806604