vidaXL 3dílný zahradní jídelní set polyratan šedý [3098023]

SKU
557396
3055 Kč 2525 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vychutnejte si ve vašem venkovním bydlení dobré jídlo nebo odpolední čaj s tímto zahradním jídelním setem z polyratanu. Má elegantní design a stane se z něj ústřední bod vaší zahrady nebo terasy.

Vychutnejte si ve vašem venkovním bydlení dobré jídlo nebo odpolední čaj s tímto zahradním jídelním setem z polyratanu! Má elegantní design a stane se z něj ústřední bod vaší zahrady nebo terasy! Praktický zahradní jídelní set má práškově lakovaný ocelový rám opletený PE ratanem, je tedy odolný a skvěle se hodí pro každodenní používání.

Lehká konstrukce usnadňuje přemisťování všech dílů tohoto setu. Stůl vám poslouží zejména k odložení nápojů a občerstvení, které tak budete mít pěkně po ruce. Židle mají zaoblená opěradla a područky pro lepší ergonomický tvar, zajistí vám proto při sezení maximální pohodlí. Součástí balení jsou navíc i silně polstrované podušky, které vám poskytnou větší oporu. Potah je vybaven zipem, dá se tedy snadno sejmout a vyprat.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

1 x stůl
2 x křeslo
2 x poduška na sedák

Vlastnosti

Barva polyratanu: šedá
Barva podušky: tmavě šedá
Materiál: PE ratan, práškově lakovaná ocel, PP deska
Materiál podušky: tkanina (100% polyester)
Tloušťka podušek: 4 cm
Rozměry stolu: 45 x 45 cm (průměr x V)
Rozměry židle: 52 x 57 x 84 cm (Š x H x V)
Šířka sedáku: 39/44,5 cm
Hloubka sedáku: 46 cm
Výška sedáku od země (bez podušky): 42 cm
Výška područek od země: 62/65 cm
Rozměry opěradla: 38/45 x 53 cm (Š x V)
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286902288
Produktové číslo výrobce3098023