vidaXL 3patrová knihovna sonoma dub 60 x 24 x 109 cm kompozitní dřevo [800867]

SKU
523142
1290 Kč 1066 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Knihovna s elegantním a klasickým designem je nejen praktickým nábytkem, ale zároveň také zkrášlí vaše bydlení. Skříňka je vyrobená z kvalitní dřevotřísky, která jí zajišťuje pevnost, odolnost a dlouhou životnost.

Tato knihovna s elegantním a klasickým designem je nejen praktickým nábytkem, ale zároveň také zkrášlí vaše bydlení.

Skříňka je vyrobená z kvalitní dřevotřísky, která jí zajišťuje pevnost, odolnost a dlouhou životnost. Knihovna obsahuje 3 prostorné přihrádky, a nabízí tak spoustu úložného prostoru pro přehledné ukládání vašich časopisů, knih, DVD a multimediálních zařízení, které chcete mít po ruce, stejně jako pro vystavení různých dekorativních předmětů. Police na knihy je všestranná, takže vám rovněž poslouží jako ideální úložné řešení do předsíně nebo do jiné místnosti. Knihovna se snadno čistí navlhčeným hadříkem. Sestavení police na knihy je snadné.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, vyhledejte odbornou radu. Pečlivě si přečtěte a dodržujte každý krok pokynů.

Vlastnosti

Barva: dub sonoma
Materiál: kompozitní dřevo
Rozměry: 60 x 24 x 109 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

VAROVÁNÍ: Aby nedošlo k převrácení, je třeba tento produkt upevnit ke zdi pomocí dodaného příslušenství
Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, vyhledejte odbornou radu. Pečlivě si přečtěte a dodržujte každý krok pokynů.

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8719883787718
Produktové číslo výrobce800867