vidaXL 5dílný zahradní jídelní set polyratan černý [3072485]

SKU
534828
6000 Kč 4959 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vdechněte svému bydlení nový estetický půvab s tímto zahradním jídelním setem! Jídelní stůl je vyrobený z masivního akáciového dřeva a odolné oceli, takže je pevný a stabilní. Olejem napuštěný povrch se hodí i pro venkovní použití.

Vdechněte svému bydlení nový estetický půvab s tímto zahradním jídelním setem! Jídelní stůl je vyrobený z masivního akáciového dřeva a odolné oceli, takže je pevný a stabilní.

Olejem napuštěný povrch se hodí i pro venkovní použití. Jídelní židle mají ocelový rám opletený PE ratanem, který výborně vzdoruje klimatickým vlivům, jsou proto robustní a snadno se čistí. Zahradní židle lze stohovat, abyste ušetřili místo, když je zrovna nepoužíváte.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čištění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Stůl

Materiál: masivní akáciové dřevo s olejovou povrchovou úpravou, ocel s práškovým nástřikem
Rozměry: 80 x 80 x 72 cm (D x Š x V)

Židle

Barva: černá
Materiál: PE ratan, práškově lakovaná ocel
Rozměry: 55,5 x 53,5 x 95 cm (Š x H x V)
Rozměry sedáku: 34 x 43 cm (Š x H)
Výška sedáku od země: 44 cm
Výška područek od země: 64 cm
Montáž nutná: ano

Balení obsahuje

1 x stůl
4 x židle

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8720286413807
Produktové číslo výrobce3072485