vidaXL Barový set 3 kusy masivní recyklované dřevo a pravá kůže [275139]

SKU
526863
9305 Kč 7690 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Báječný barový set se vyznačuje industriálním vzhledem, který zaručeně upoutá pozornost jak ve vaší domácnosti, tak v každém baru či restauraci. Barový stůl je vyrobený z masivního recyklovaného dřeva, takže má vlastnosti různých dřevin, jako jsou teak, mangovníkové dřevo, akácie atd.

Náš báječný barový set se vyznačuje industriálním vzhledem, který zaručeně upoutá pozornost jak ve vaší domácnosti, tak v každém baru či restauraci.

Barový stůl je vyrobený z masivního recyklovaného dřeva, takže má vlastnosti různých dřevin, jako jsou teak, mangovníkové dřevo, akácie atd. Recyklované dřevo je pevné, stabilní, odolné a také krásné. Známky opotřebení a řemeslného zpracování dávají každému kusu nábytku jedinečný charakter. Stůl je navíc celý ručně vyrobený. Silné ocelové nohy zajišťují stabilitu a odolnost stolu a umocňují jeho působivý industriální styl.

Důležité upozornění

Kresba a odstín dřeva se mohou lišit kus od kusu, a proto je každý kus nábytku naprosto jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Barové stoličky jsou čalouněné pravou kůží, která je měkká na dotek a mimořádně odolná a pohodlná. Silné ocelové nohy přispívají k výborné stabilitě stoliček a umocňují jejich okouzlující industriální vzhled. Balení obsahuje 1 barový stůl a 2 barové stoličky. Montáž je snadná.

Barový stůl

Materiál: masivní recyklované dřevo a ocel
Rozměry: 60 x 60 x 107 cm (D x Š x V)
Leštěné, natřené a nalakované

Barové stoličky

Barva: hnědá a černá
Materiál: pravá kůže a ocel
Rozměry: 30 x 76 cm (průměr x V)
Balení obsahuje 1 barový stůl a 2 barové stoličky
Snadná montáž
Materiál: Kůže: 100%

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8718475602538
Produktové číslo výrobce275139