vidaXL Bubnový kompostér se dvěma nádobami 63 x 60 x 74 cm 140 l PP (153609)

SKU
614034
3745 Kč 3095 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
S tímto bubnovým kompostérem můžete kdykoli během roku snížit množství zahradního a kuchyňského odpadu a vyrobit si vlastní kompost, který můžete použít jako organické hnojivo pro své rostliny. Odolný materiál: Kompostovací nádoba je vyrobena z PP.

S tímto bubnovým kompostérem můžete kdykoli během roku snížit množství zahradního a kuchyňského odpadu a vyrobit si vlastní kompost, který můžete použít jako organické hnojivo pro své rostliny.

Odolný materiál

Kompostovací nádoba je vyrobena z PP. Polypropylen (PP) je oblíbený plast, který je lehký, pevný a odolný proti nárazům.

Robustní nohy

Kovové nohy tohoto kompostovacího koše zajišťují robustnost a stabilitu.

Otočné provedení

Bubnová konstrukce tohoto kompostéru zvyšuje produktivitu míchání. A pomocí vnitřních míchacích tyčí, které urychlují proces rozkladu, můžete očekávat bohatý a úrodný kompost již za několik týdnů!

Dvoukomorový kompostér

Dvě nezávislé otočné nádoby se dají skvěle využít k průběžnému dávkování kompostu, což umožňuje průběžnou výměnu stran, a zároveň nabízí nepřetržitý přísun bohatého a zdravého kompostu.

Vynikající provzdušnění

Buben je vybaven provzdušňovacími otvory, které do kompostu přivádějí velké množství kyslíku.

Snadné použití

Efektivní bubnový systém je jednoduchý způsob, jak získat dokonale připravený kompost, aniž byste ho museli překopávat, obracet a míchat ručně. Stačí jen otevřít snadno posuvná dvířka, přidat zbytky a třeba každý druhý den otočit klikou.

Je dobré vědět

Aby byla montáž co nejjednodušší, je každý výrobek dodáván s návodem.

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: plast (100% polypropylen), kov
Celkové rozměry: 63 x 60 x 74 cm (D x Š x V)
Objem: 140 l

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8720845696375
Produktové číslo výrobce153609