vidaXL Čajový stolek černý 45 cm polyratan [317174]

SKU
552209
690 Kč 570 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vychutnejte si příjemný šálek kávy či čaje u tohoto kulatého čajového stolku. Nejen, že se příjemně používá, ale navíc ve vaší zahradě, na balkoně či na terase zaujme na první pohled.

Vychutnejte si příjemný šálek kávy či čaje u tohoto kulatého čajového stolku.

Nejen, že se příjemně používá, ale navíc ve vaší zahradě, na balkoně či na terase zaujme na první pohled. Tento venkovní stolek vyrobený z PE ratanu odolného vůči povětrnostním vlivům se snadno čistí, je odolný a vhodný pro každodenní použití. PP deska pod stolní deskou a ocelový rám s práškovým nástřikem mu dodávají na pevnosti a odolnosti. Stůl se také skvěle hodí pro servírování nápojů a občerstvení, které tak budete mít pěkně po ruce.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: PE ratan, práškově lakovaná ocel, PP deska
Celkové rozměry: 45 x 45 cm (průměr x V)
Montáž nutná: ano

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8720286699201
Produktové číslo výrobce317174