vidaXL Čajový stolek černý 60 cm polyratan a masivní akácie [316509]

SKU
540417
1370 Kč 1132 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vychutnejte si svůj šálek čaje u tohoto rustikálního čajového stolku. Nejen, že se příjemně používá, ale navíc na vaší zahradě nebo terase zaujme na první pohled.

Vychutnejte si svůj šálek čaje u tohoto rustikálního čajového stolku.

Nejen, že se příjemně používá, ale navíc na vaší zahradě nebo terase zaujme na první pohled. Ocelový rám s práškovým nástřikem je pokrytý klimaticky odolným PE ratanem s ochranou proti UV záření, proto vám tento stolek poskytne dlouhé roky spokojeného venkovního používání. Stolní deska je vyrobená z masivního akáciového dřeva, které je robustní a má dlouhou životnost. Pokud právě zahradní stolek nepoužíváte, můžete ho snadno sklopit a ušetřit tak místo.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čištění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: PE ratan, ocel, masivní akáciové dřevo
Rozměry: 60 x 75 cm (průměr x V)
Montáž nutná: ano

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8720286491874
Produktové číslo výrobce316509