vidaXL Dílčí podnožka s poduškou černá polyratan [313509]

SKU
535510
1020 Kč 843 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dílčí podnožka kombinuje styl a funkčnost a je navržená pro venkovní použití po celý rok. Díky PE ratanu, odolnému proti povětrnostním vlivům, je podnožka lehká, odolná a vhodná pro každodenní použití. Otoman má robustní ocelový rám s práškovým nástřikem, který je vysoce odolný.

Tato dílčí podnožka kombinuje styl a funkčnost a je navržená pro venkovní použití po celý rok.

Díky PE ratanu, odolnému proti povětrnostním vlivům, je podnožka lehká, odolná a vhodná pro každodenní použití. Otoman má robustní ocelový rám s práškovým nástřikem, který je vysoce odolný. Tato zahradní podnožka je speciálně navržena tak, aby sloužila jako součást sedací soupravy, a lze ji zároveň použít jako konferenční stolek. Můžete ji zkombinovat s dalšími modulárními segmenty, jako je středová a rohová pohovka, a vytvořit si tak své vlastní zahradní posezení! Silné odnímatelné polštáře jsou vysoce pohodlné.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

1 x podnožka
1 x poduška na sedák

Vlastnosti

Barva: černá
Barva podušky: krémově bílá
Materiál: PE ratan, ocel
Materiál podušky: tkanina (100% polyester)
Rozměry podnožky: 60 x 60 x 32 cm (Š x H x V)
Tloušťka podsedáku: 5 cm
Montáž nutná: ano

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8720286166789
Produktové číslo výrobce313509