vidaXL Dvojité zahradní lehátko s baldachýnem textilen krémové [310548]

SKU
535496
4760 Kč 3934 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Ať už si chcete odpočinout sami, nebo si užít pohodových chvilek ve dvojici, toto dvojité lehátko je vynikající volbou! Navíc se hodí jak do domu, tak ven. Houpací lehátko má robustní ocelový rám, který zajišťuje jeho spolehlivou stabilitu a dlouhou životnost.

Ať už si chcete odpočinout sami, nebo si užít pohodových chvilek ve dvojici, toto dvojité lehátko je vynikající volbou! Navíc se hodí jak do domu, tak ven.

Houpací lehátko má robustní ocelový rám, který zajišťuje jeho spolehlivou stabilitu a dlouhou životnost. Výplň je ušitá ze silné a prodyšné textilenové tkaniny, takže vám při odpočinku poskytne maximální pohodlí. Dva malé polštářky, které jsou součástí balení, váš komfort ještě umocní. Baldachýn vás navíc chrání před škodlivými UV paprsky.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čištění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Barva: krémová
Materiál: textilen, ocel
Rozměry: 139 x 180 x 170 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá (světlá)
VýrobcevidaXL
EAN8720286087015
Produktové číslo výrobce310548