vidaXL Houpací křeslo s podnožkou šedé pravá kůže [339697]

SKU
577573
2940 Kč 2430 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Odpočiňte si a uvolněte se po náročném dni v obývacím pokoji, ložnici nebo salonku na tomto čalouněném houpacím křesle s podnožkou! Luxusní materiál: Pravá kůže je přirozeně nadčasový materiál. Při dobré péči a údržbě vám může vydržet celý život.

Odpočiňte si a uvolněte se po náročném dni v obývacím pokoji, ložnici nebo salonku na tomto čalouněném houpacím křesle s podnožkou!.

Luxusní materiál

Pravá kůže je přirozeně nadčasový materiál. Při dobré péči a údržbě vám může vydržet celý život. Hladký povrch navíc dodává křeslu luxusní vzhled a zároveň zajišťuje optimální pohodlí.

Funkce houpání

Pohodlně se usaďte, uvolněte se a vychutnejte si uklidňující, jemný houpavý pohyb. Toto relaxační křeslo představuje skvělý doplněk do vaší ložnice či obývacího pokoje, kde zanechá působivý dojem!

Ideální posezení

Silně polstrovaný sedák a měkká zádová opěrka zvyšují zážitek při sezení.

Stabilní nohy

Železné nohy zajišťují vynikající stabilitu tohoto křesla.

Ještě více pohodlí

Na područky si můžete pohodlně opřít lokty. Vyložte si nohy na přiloženou podnožku a pohodlně relaxujte.

Poznámka

Každý produkt je dodáván s montážním návodem v krabici pro snadnou montáž.Odstíny se mohou lišit kus od kusu, a proto je každý kus jedinečný a lehce odlišný od ostatních. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Barva

šedá Materiál: pravá kůže, železo, překližkaVýplňový materiál: molitanRozměry židle: 56 x 74 x 93 cm (Š x H x V)Rozměry podnožky: 45 x 30 x 32 cm (Š x H x V)Balení obsahuje:1x houpací křeslo1x podnožka

Vlastnosti

Barva: šedá
Materiál: pravá kůže, železo, překližka
Výplňový materiál: molitan
Rozměry židle: 56 x 74 x 93 cm (Š x H x V)
Rozměry podnožky: 45 x 30 x 32 cm (Š x H x V)

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286772324
Produktové číslo výrobce339697