vidaXL Jezírková fólie černá 8 x 1 m PVC 1 mm [148955]

SKU
573556
1640 Kč 1355 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Jezírková fólie představuje ideální základ pro vybudování vašeho vlastního jezírkového systému na zahradě nebo na jiném pozemku. Jezírková fólie je vyrobená z prémiového PVC, takže je velice pružná, netrhá se a je vhodná pro tvorbu mělkých i hlubokých vodních ploch.

Tato jezírková fólie představuje ideální základ pro vybudování vašeho vlastního jezírkového systému na zahradě nebo na jiném pozemku.

Jezírková fólie je vyrobená z prémiového PVC, takže je velice pružná, netrhá se a je vhodná pro tvorbu mělkých i hlubokých vodních ploch. Nijak přitom neškodí rostlinám ani živočichům. Podklad jezírka snadno zastřihnete nůžkami. Jeho přilepení nebo připevnění lepidlem na PVC (polyvinylchlorid) zvládnete také bez potíží. Udělejte si radost a vytvořte si na svém pozemku malé místečko k odpočinku, které vám pomůže zapomenout na stres každodenního života!.

Důležité upozornění

1. Než dáte jezírkovou fólii na místo, ujistěte se, že je povrch pod ní suchý a není na něm led, sníh, kamínky ani jiné tvrdé či ostré předměty, které by mohly způsobit trhliny, hrboly a poškození.2. Pro výpočet

Velikosti můžete použít níže uvedený vzorec

Délka jezírkové fólie

délka hotového jezírka + dvakrát hloubka

+ dvakrát přesah okraje*Šířka jezírkové fólie

šířka hotového jezírka + dvakrát hloubka + dvakrát přesah okraje**minimální doporučený přesah je 0,10 mDoporučujeme zakoupit pár metrů navíc kvůli případnému pochybení a také proto, aby vám fólie vystačila k zastrčení okolo okrajů nad maximální hladinou vody.3. Doporučujeme dát pod jezírkovou fólii vhodnou geotextílii. Hlavním účelem je rozložení zátěže, a tím pádem nižší mechanické zatížení jezírkové fólie.

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: PVC
Rozměry: 8 x 1 m (D x Š)
Tloušťka: 1 mm
Objemová hmotnost: 600 g/m²
Montáž nutná: ne

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8720286299883
Produktové číslo výrobce148955