vidaXL Jídelní stůl bílý 80 x 80 x 75 cm dřevotříska [800252]

SKU
521820
1510 Kč 1248 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Oživte svou jídelnu s tímto nevšedním jídelním stolem a užívejte si stolování v atraktivním minimalistickém stylu! Jednoduchá elegance promění i každodenní večeři ve zvláštní událost. Stůl je vyrobený z pevné dřevotřísky a má širokou čtvercovou základnu, takže je mimořádně stabilní a odolný.

Oživte svou jídelnu s tímto nevšedním jídelním stolem a užívejte si stolování v atraktivním minimalistickém stylu! Jednoduchá elegance promění i každodenní večeři ve zvláštní událost.

Stůl je vyrobený z pevné dřevotřísky a má širokou čtvercovou základnu, takže je mimořádně stabilní a odolný. Přijde vám náramně vhod, chcete-li o víkendu uspořádat rodinnou večeři nebo pohostit sousedy. Překrásný jídelní stůl se dá rovněž snadno očistit navlhčeným hadříkem.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: bílá
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 80 x 80 x 75 cm (D x Š x V)

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8719883674131
Produktové číslo výrobce800252