vidaXL Knihovna bílá a dub sonoma 60 x 35 x 180 cm dřevotříska (803412)

SKU
535611
2060 Kč 1702 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Knihovna se perfektně začlení do současného zařízení vaší domácnosti a oživí ho svým moderním šarmem. Tato knihovna je vyrobena z dřevotřískové desky, což zajišťuje její robustnost, odolnost a dlouhodobou službu.

Tato knihovna se perfektně začlení do současného zařízení vaší domácnosti a oživí ho svým moderním šarmem.

Tato knihovna je vyrobena z dřevotřískové desky, což zajišťuje její robustnost, odolnost a dlouhodobou službu. Má 5 prostorných přihrádek, které nabízejí dostatek úložného prostoru pro umístění knih, časopisů a dalších dekorativních předmětů. K čištění vám postačí vlhký hadřík.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: bílá a dub sonoma
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 60 x 35 x 180 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720286352670
Produktové číslo výrobce803412