vidaXL Knihovna černá 122 x 30 x 132 cm kompozitní dřevo a kov (845441)

SKU
633797
2680 Kč 2215 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Knihovna se svou elegantní, ale funkční strukturou inspirovanou tvarem schodiště se stane ústředním bodem každé místnosti. Odolný materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Tato knihovna se svou elegantní, ale funkční strukturou inspirovanou tvarem schodiště se stane ústředním bodem každé místnosti.

Odolný materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Robustní rám

Kovový rám knihovny zajišťuje robustnost a stabilitu.

Dostatek úložného prostoru

Tento regál na knihy je navržen s otevřenými policemi a poskytuje spoustu místa, kam si můžete přehledně uschovat vaše nezbytnosti a mít je pěkně po ruce.

Různé využití

Tato police na knihy bude ideální pro vaši sbírku knih. Může být použita také jako výstavní police pro vaše sběratelské předměty, fotografie, ocenění, rostliny v květináčích atd.

Nastavitelné nožičky

Regál na knihy je vybaven 4 nastavitelnými nožičkami, které chrání vaši podlahu před poškrábáním a zároveň zajistí, že regál bude stabilní i na nerovném povrchu.

Varování

Aby se zabránilo jeho převrácení, je třeba tento produkt upevnit ke zdi pomocí dodaného příslušenství.

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: kompozitní dřevo, kov
Rozměry: 122 x 30 x 132 cm (D x Š x V)
Maximální nosnost: 120 kg
Montáž nutná: ano

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8721012479807
Produktové číslo výrobce845441