vidaXL Knihovna sonoma dub 60 x 24 x 74,5 cm kompozitní dřevo [800858]

SKU
526587
1220 Kč 1008 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Kompaktní a funkční knihovna má decentní design, který skvěle doplní jakýkoli interiér. Tato knihovna je vyrobená z kvalitního kompozitního dřeva, které je odolné, robustní a bude vám sloužit dlouhá léta.

Tato kompaktní a funkční knihovna má decentní design, který skvěle doplní jakýkoli interiér.

Tato knihovna je vyrobená z kvalitního kompozitního dřeva, které je odolné, robustní a bude vám sloužit dlouhá léta.

Dostatek místa pro vystavení

Vzhledem k dvouvrstvému designu a robustní horní části se do knihovny vejdou různé předměty, od vašich knih, DVD, CD nebo kolekcí her až po šanony a dekorativní předměty.

Multifunkční

Tento všestranný regál může sloužit také jako odkládací skříňka, neboť nabízí ideální úložné řešení ve vašem obytném prostoru. Produkt se snadno čistí a jeho sestavení je velmi jednoduché.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, vyhledejte odbornou radu. Pečlivě si přečtěte a dodržujte každý krok pokynů.

Vlastnosti

Barva: dub sonoma
Materiál: kompozitní dřevo
Celkové rozměry: 60 x 24 x 74,5 cm (D x Š x V)

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, vyhledejte odbornou radu. Pečlivě si přečtěte a dodržujte každý krok pokynů.

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8719883787626
Produktové číslo výrobce800858