vidaXL Knihovna dub sonoma 82,5 x 30,5 x 150 cm dřevotříska [802726]

SKU
530711
2905 Kč 2401 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Elegantní klasická knihovna je nejen praktickým nábytkem, ale zároveň také zkrášlí vaše bydlení. Knihovna je vyrobená z kvalitní dřevotřísky, je tudíž robustní, odolná a má dlouhou životnost.

Tato elegantní klasická knihovna je nejen praktickým nábytkem, ale zároveň také zkrášlí vaše bydlení.

Knihovna je vyrobená z kvalitní dřevotřísky, je tudíž robustní, odolná a má dlouhou životnost. Čtyři velké přihrádky za 2 dvířky vám poskytnou spoustu místa pro přehledné ukládání časopisů, knih, DVD a multimediálních zařízení tak, abyste je měli neustále po ruce, a zároveň si v nich můžete vystavit i nejrůznější dekorativní předměty. Police na knihy mají všestranný charakter, poslouží vám tedy jako dokonalé úložné řešení v předsíni i jiných místnostech. Tato knihovna se snadno čistí vlhkým hadříkem.

VAROVÁNÍ

Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: dub sonoma
Materiál: dřevotříska, MDF
Rozměry: 82,5 x 30,5 x 150 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

VAROVÁNÍ: Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství
Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286134085
Produktové číslo výrobce802726