vidaXL Knihovna/příborník bílá 66 x 30 x 97,8 cm dřevotříska [800342]

SKU
523406
1375 Kč 1136 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Elegantní klasická knihovna je nejen praktickým nábytkem, ale zároveň také zkrášlí vaše bydlení. Knihovna je vyrobená z dřevotřísky, která je zárukou její robustnosti, odolnosti a dlouhé životnosti.

Tato elegantní klasická knihovna je nejen praktickým nábytkem, ale zároveň také zkrášlí vaše bydlení.

Knihovna je vyrobená z dřevotřísky, která je zárukou její robustnosti, odolnosti a dlouhé životnosti. Šest přihrádek poskytuje spoustu prostoru pro ukládání a přehledné uspořádávání vašich časopisů, knih, DVD a multimediálních zařízení v dosahu ruky. Tyto police na knihy mají chytrý a všestranný design, takže je můžete rovněž postavit horizontálně a využít je jako příborník. Je to ideální doplněk do vašeho bydlení. Regál na knihy snadno očistíte vlhkým hadříkem. Bez námahy ho sestavíte za použití přiložených montážních materiálů.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: bílá
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 66 x 30 x 97,8 cm (Š x H x V)

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8719883675039
Produktové číslo výrobce800342