vidaXL Knihovna / TV skříňka kouřový dub 143x30x36 cm kompozitní dřevo [815270]

SKU
566385
1550 Kč 1281 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Knihovna s elegantním a klasickým designem je nejen praktickým nábytkem, ale zároveň také zkrášlí vaše bydlení. Prémiový materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Tato knihovna s elegantním a klasickým designem je nejen praktickým nábytkem, ale zároveň také zkrášlí vaše bydlení.

Prémiový materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Prostorné úložiště

Nástěnná police je navržena se 4 přihrádkami, které poskytují dostatek místa pro ukládání časopisů, knih, DVD, multimediálních zařízení a různých dalších položek přístupným a dobře uspořádaným způsobem.

Flexibilní design

Nástěnná skříňka je všestranná police, kterou lze instalovat vodorovně na podlahu a dokonce zavěsit svisle nebo vodorovně na stěnu, takže je skvělou volbou pro váš obytný prostor.

Snadno omyvatelný povrch

Povrch této knihovny se snadno čistí.

Poznámka

Šrouby a hmoždinky pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku(y) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.Každý produkt je dodáván s montážním návodem v krabici pro snadnou montáž.

Vlastnosti

Barva: kouřový dub
Materiál: kompozitní dřevo
Rozměry: 143 x 30 x 36 cm (Š x H x V)

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286975237
Produktové číslo výrobce815270