vidaXL Konferenční stolek 80 x 54 x 40 cm masivní mangovník a kompozit [351954]

SKU
579541
3115 Kč 2574 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Hledáte konferenční stolek pro volný čas? Nehledejte nic jiného než tento konferenční stolek, který dodá místnosti jedinečný vzhled. Masivní mangovníkové dřevo: Tento odkládací stolek je vyroben z masivního mangovníkového dřeva, tvrdého dřeva s hustou strukturou.

Hledáte konferenční stolek pro volný čas? Nehledejte nic jiného než tento konferenční stolek, který dodá místnosti jedinečný vzhled.

Masivní mangovníkové dřevo

Tento odkládací stolek je vyroben z masivního mangovníkového dřeva, tvrdého dřeva s hustou strukturou. Masivní mangovníkové dřevo má nejen dostatečnou pevnost unést značnou váhu, ale také skvěle odolává opotřebení.

Spousta úložného prostoru

Tento stolek k pohovce je navržen se 2 otevřenými přihrádkami a 2 zásuvkami, poskytuje tedy dostatek úložného prostoru pro přehledné uložení vašich nezbytností, které tak budete mít po ruce.

Robustní stolní deska

Deska tohoto stolku do obývacího pokoje nabízí bezpečnou plochu na servírování občerstvení a nápojů nebo k vystavení váz, mís s ovocem či jiných dekorací.

Stabilní nohy

Železné nohy tohoto stolku ke gauči zajišťují robustnost a stabilitu.

Je dobré vědět

Aby byla montáž co nejjednodušší, je každý výrobek dodáván s návodem.Odstíny a kresba dřeva se liší kus od kusu, a proto je každý výrobek naprosto jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Materiál: solidní mangovníkové dřevo, kompozitní dřevo, železo
Rozměry: 80 x 54 x 40 cm (D x Š x V)

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720845724573
Produktové číslo výrobce351954