vidaXL Konferenční stolek 90 x 45 x 40 cm masivní akáciové dřevo [286548]

SKU
525709
5995 Kč 4955 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Konferenční stolek v industriálním stylu zapůsobí ve vašem bydlení svým vintage šarmem a stane se skvělým nadčasovým doplňkem. Konferenční stolek má na čelní straně dekorativní pruhy vykládané kamínky. Je zhotovený z akáciového dřeva, které je nejen pevné a odolné, ale zároveň také krásně vypadá.

Náš konferenční stolek v industriálním stylu zapůsobí ve vašem bydlení svým vintage šarmem a stane se skvělým nadčasovým doplňkem.

Konferenční stolek má na čelní straně dekorativní pruhy vykládané kamínky. Je zhotovený z akáciového dřeva, které je nejen pevné a odolné, ale zároveň také krásně vypadá. Zručné řemeslné zpracování a nádherná kresba dřeva dávají každému kusu nábytku jedinečný charakter, jímž se lehce liší od všech ostatních. Každý krok výrobního procesu je prováděný s tou největší péčí, ať už se jedná o leštění, natírání nebo lakování. Práškově lakované ocelové nohy zdůrazňují industriální styl nábytku. Stolek k pohovce navíc disponuje 2 přihrádkami a 1 dvířky, takže v něm najdete spoustu prostoru k přehlednému ukládání celé řady menších věcí, které chcete mít po ruce. Sestavení produktu je snadné.

Důležité upozornění

Barvy se mohou lišit kus od kusu, každý kus nábytku je tudíž unikátní. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Materiál: masivní akáciové dřevo, ocel
Celkové rozměry: 90 x 45 x 40 cm (D x Š x V)
Rozměry: 90 x 45 x 30 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8719883810737
Produktové číslo výrobce286548