vidaXL Konferenční stolek 90 x 45 x 40 cm masivní mangovníkové dřevo [286523]

SKU
523665
6500 Kč 5372 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Retro konferenční stolek dodá vašemu bydlení luxusní atmosféru. Odkládací stolek je vyrobený z masivního mangovníkového dřeva, které je nejen odolné a stabilní, ale zároveň také krásně vypadá. Zručné zpracování navíc podtrhuje jeho líbivý retro styl.

Náš retro konferenční stolek dodá vašemu bydlení luxusní atmosféru.

Odkládací stolek je vyrobený z masivního mangovníkového dřeva, které je nejen odolné a stabilní, ale zároveň také krásně vypadá. Zručné zpracování navíc podtrhuje jeho líbivý retro styl. Každý krok výrobního procesu je prováděný s mimořádnou péčí, ať už se jedná o leštění, natírání anebo lakování. Řemeslná výroba a nádherná kresba dřeva dávají každému kusu nábytku jedinečný charakter, jímž se lehce liší od všech ostatních. Stolek má pevnou, stabilní desku, na kterou si můžete odkládat nápoje či občerstvení nebo si na ni postavit mísy s ovocem a nejrůznější ozdoby. Sestavení konferenčního stolku je snadné.

Důležité upozornění

Odstín a kresba dřeva se liší kus od kusu, a proto je každý kus nábytku jedinečný a lehce odlišný od ostatních. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Materiál: masivní mangovníkové dřevo, ocel s práškovým nástřikem
Rozměry: 90 x 45 x 40 cm (D x Š x V)
Výška boxu: 30 cm
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8719883810485
Produktové číslo výrobce286523