vidaXL Konferenční stolek dub sonoma 90x44,5x45 cm kompozitní dřevo (830975)

SKU
614566
1285 Kč 1062 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vneste do vašeho obývacího pokoje nádech elegance s tímto stylovým konferenčním stolkem. Praktický design se zvedací deskou: Horní desku tohoto odkládacího stolku lze hladce zvednout do pohodlné výšky, a přeměnit ho tak na místo, kde můžete pracovat nebo jíst.

Vneste do vašeho obývacího pokoje nádech elegance s tímto stylovým konferenčním stolkem.

Praktický design se zvedací deskou

Horní desku tohoto odkládacího stolku lze hladce zvednout do pohodlné výšky, a přeměnit ho tak na místo, kde můžete pracovat nebo jíst.

Odolný materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti. Stolek k pohovce je vyroben z kompozitního dřeva a lze ho snadno očistit vlhkým hadříkem.

Spousta úložného prostoru

Pod zvedací deskou se skrývá úložný prostor, kde můžete přehledně skladovat své knížky či jiné věci, mít je neustále po ruce, a přitom mít na stolní desce stále dost místa pro různé každodenní potřeby, občerstvení nebo notebook.

Kovové nohy

Kovové nohy vnesou do vašeho interiéru moderní a harmonický styl a zároveň zajistí výtečnou stabilitu.

Všestranný stolek

Tento stolek do obývacího pokoje se pyšní jedinečným designem a může sloužit jako dočasný jídelní stůl a dokonce i jako stůl na počítač. To z něj dělá naprosto vynikající investici a doplněk do jakéhokoli omezeného prostoru.

Vlastnosti

Barva: dub sonoma
Materiál: kompozitní dřevo, kov
Rozměry: 90 x 44,5 x 45 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8721012112865
Produktové číslo výrobce830975