vidaXL Konferenční stolek z masivního mangovníkového dřeva 60 x 40 cm [245375]

SKU
526723
4905 Kč 4054 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Konferenční stolek v trendovém steampunkovém stylu oplývá industriálním šarmem a je skvělým nadčasovým doplňkem do vašeho pokoje. Stolek je ručně vyroben z mangovníkového dřeva, které je nejen pevné a odolné, ale zároveň i krásně vypadá. Řemeslné zpracování navíc umocňuje jeho nevšední retro vzhled.

Náš konferenční stolek v trendovém steampunkovém stylu oplývá industriálním šarmem a je skvělým nadčasovým doplňkem do vašeho pokoje.

Stolek je ručně vyroben z mangovníkového dřeva, které je nejen pevné a odolné, ale zároveň i krásně vypadá. Řemeslné zpracování navíc umocňuje jeho nevšední retro vzhled. Každá fáze výroby je prováděna s největší pečlivostí, ať už se jedná o leštění nebo lakování. Díky řemeslnému zpracování a překrásné kresbě dřeva je každý kus nábytku zcela jedinečný a lehce odlišný od ostatních. Základna stolu je vyhotovena z recyklovaných ozubených kol jízdních kol, což stolku dodává autentický retro-industriální nádech. Předmět je již sestaven, další montáž není nutná.

Důležité upozornění

Barva se může lišit kus od kusu, díky čemuž je každý z našich konferenčních stolků jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Materiál: masivní mangovníkové dřevo + ocel s práškovým nástřikem
Rozměry: 60 x 40 cm (průměr x V)

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8718475579465
Produktové číslo výrobce245375