vidaXL Konzolový stolek 90 x 35 x 76 cm masivní akáciové dřevo [286174]

SKU
526357
3345 Kč 2764 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Zásuvky tohoto konzolového stolku v rustikálním stylu jsou ozdobené vyřezávaným vzorem, který zkrášlí váš obývací pokoj, jídelnu, předsíň apod. Stolek je zhotovený z masivního akáciového dřeva. Leštěným, natíráním a lakováním dřevo získalo krásnou povrchovou úpravu a stolek rafinovaný vzhled.

Zásuvky tohoto konzolového stolku v rustikálním stylu jsou ozdobené vyřezávaným vzorem, který zkrášlí váš obývací pokoj, jídelnu, předsíň apod.

Stolek je zhotovený z masivního akáciového dřeva. Leštěným, natíráním a lakováním dřevo získalo krásnou povrchovou úpravu a stolek rafinovaný vzhled. Je celý ručně vyrobený a nádherná kresba dřeva mu propůjčuje jedinečný charakter, kterým se lehce liší od všech ostatních kusů. Pevná stolní deska se skvěle hodí k vystavení dekorativních předmětů, zarámovaných fotografií či květináčů. Dvě hladce se pohybující zásuvky vám poskytnou spoustu místa, kam si můžete uložit menší věci, jako jsou klíče, poznámkové bloky, psací potřeby a další drobnosti. Stolek lze rovněž využít jako psací stůl, odkládací stolek, běžnou skříňku apod. K čištění a údržbě vám postačí navlhčený hadřík. Sestavení konzolového stolku je snadné.

Důležité upozornění

Odstíny dřeva se mohou kus od kusu lišit, každý z našich stolků je tudíž jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Barva: hnědá
Materiál: masivní akáciové dřevo s medově hnědou povrchovou úpravou
Celkové rozměry: 90 x 35 x 76 cm (D x Š x V)

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8719883803050
Produktové číslo výrobce286174