vidaXL Koupelnová nástěnná skříňka 38 x 33 x 48 cm masivní mangovník (358232)

SKU
627818
2070 Kč 1711 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Koupelnová nástěnná skříňka je určena k optimalizaci vašeho prostoru na zdi a zároveň zkrášlí vaši koupelnu! Masivní mangovníkové dřevo: Masivní mangovníkové dřevo je pevné tropické tvrdé dřevo, ze kterého se vyrábí robustní nábytek.

Tato koupelnová nástěnná skříňka je určena k optimalizaci vašeho prostoru na zdi a zároveň zkrášlí vaši koupelnu!.

Masivní mangovníkové dřevo

Masivní mangovníkové dřevo je pevné tropické tvrdé dřevo, ze kterého se vyrábí robustní nábytek. Krásná kresba dřeva propůjčuje každému kusu nábytku jeho jedinečný a od všech ostatních lehce odlišný vzhled. Skříňka do koupelny je vyrobená z masivního mangovníkového dřeva, je tedy stabilní a odolná.

Dostatek úložného prostoru

Tato nástěnná skříňka nabízí dostatek úložného prostoru pro přehledné uložení různých nezbytností, které tak budete mít neustále po ruce.

Montáž na stěnu

Tato úložná skříňka se dá připevnit na stěnu, kde přidá další úložný prostor. Tímto způsobem můžete maximalizovat podlahovou plochu a udržet si v místnosti pořádek.

Flexibilní dvířka

Dvířka můžete namontovat na levou nebo pravou stranu podle vašich preferencí.

Retro styl

Tato závěsná skříňka s ručně vyřezávanými květinovými vzory vnese do vašeho interiéru luxus retro stylu a stane se ústředním bodem vašeho pokoje.

Je dobré vědět

Každý výrobek je jedinečný s variacemi odstínů a kreseb dřeva. Výběr kusu k dodání je náhodný, což zajišťuje exkluzivitu a individualitu vašeho produktu.

Vlastnosti

Materiál: masivní mangovníkové dřevo s přírodní povrchovou úpravou, kompozitní dřevo
Rozměry: 38 x 33 x 48 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8721012107908
Produktové číslo výrobce358232