vidaXL Koupelnová skříňka 90 x 45 x 35 cm masivní teakové dřevo [338231]

SKU
564429
1820 Kč 1504 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Moderní nástěnná koupelnová skříňka se svým čistým a elegantním vzhledem představuje skvělý doplněk do vaší domácnosti. Prémiový materiál: Masivní teakové dřevo je krásný přírodní materiál. Již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a dohladka obroušené.

Tato moderní nástěnná koupelnová skříňka se svým čistým a elegantním vzhledem představuje skvělý doplněk do vaší domácnosti.

Prémiový materiál

Masivní teakové dřevo je krásný přírodní materiál. Již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a dohladka obroušené. Teakové dřevo je známé svou výjimečnou pevností a odolností vůči povětrnostním vlivům.

Pevný rám

Dřevěné rámy zajišťují odolnost a stabilitu. Teakové dřevo je skvělá volba, pokud si chcete pořídit zahradní vybavení, které vám vydrží sloužit dlouhá léta.

Dostatek úložného prostoru

Tato koupelnová skříňka s policí poskytuje dostatek úložného prostoru pro přehledné umístění základních toaletních potřeb.

Poznámka

Krásná barva a kresba dřeva se mohou kus od kusu lišit, a proto je každý kus jedinečný a mírně odlišný od ostatních. Doručení je náhodné.Pro zvýšení životnosti doporučujeme výrobek ošetřit teakovým olejem nebo lazurou na vodní bázi.

Vlastnosti

Materiál: masivní teakové dřevo s přírodní povrchovou úpravou
Rozměry: 90 x 45 x 35 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286662588
Produktové číslo výrobce338231