vidaXL Koupelnové zrcadlo s poličkou šedé sonoma 50x12x60 cm kompozit (842419)

SKU
634936
980 Kč 810 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Koupelnové zrcadlo s poličkou je skvělým doplňkem do vaší koupelny a dodává jí čistý a nápadný vzhled! Odolný materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Toto koupelnové zrcadlo s poličkou je skvělým doplňkem do vaší koupelny a dodává jí čistý a nápadný vzhled!.

Odolný materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Úložná police

Koupelnové zrcadlo je vybaveno spodní poličkou, která nabízí další úložný prostor pro uložení koupelnových potřeb, jako jsou zubní kartáčky, čisticí prostředky na obličej, holicí strojky apod.

Nástěnný design

Zrcadlo je možné připevnit na stěnu a ušetřit místo na podlaze, takže je vhodné zejména do místností s omezeným prostorem.

Jasný obraz

Skleněná plocha zrcadla poskytuje jasný a nezkreslený odraz, takže je vhodné pro líčení, holení nebo kontrolu obleku před odchodem ven.

Je dobré vědět

Šrouby a hmoždinky pro vnitřní stěnu nejsou součástí dodávky. Doporučujeme najít a použít šrouby a hmoždinky vhodné speciálně pro stěny u vás doma. Pokud si nejste jisti, můžete se poradit s odborníkem. Přečtěte si všechny kroky pokynů a postupujte podle nich.

Vlastnosti

Barva: šedá sonoma
Materiál: kompozitní dřevo, práškově lakovaná ocel, sklo
Rozměry: 50 x 12 x 60 cm (D x Š x V)
Rozměry police: 50 x 10,5 cm (D x Š)
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8721012377158
Produktové číslo výrobce842419