vidaXL Lavice 160 x 40 x 45 cm masivní mangovníkové dřevo a železo (356979)

SKU
617192
4040 Kč 3339 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dřevěná lavice je skvělým doplňkem jídelny, obývacího pokoje, chodby nebo venkovního obytného prostoru. Odolný materiál: Tato lavice je vyrobena z masivního mangovníkového dřeva, které zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost.

Dřevěná lavice je skvělým doplňkem jídelny, obývacího pokoje, chodby nebo venkovního obytného prostoru.

Odolný materiál

Tato lavice je vyrobena z masivního mangovníkového dřeva, které zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost. Masivní mangovníkové dřevo je pevné tropické tvrdé dřevo, ze kterého se vyrábí robustní nábytek. Krásná kresba dřeva propůjčuje každému kusu nábytku jeho jedinečný a od všech ostatních lehce odlišný vzhled.

Robustní a stabilní nohy

Lavice je opatřena čtyřmi železnými nohami s práškovým nástřikem, které zvyšují jeho stabilitu a pevnost a zároveň přinášejí do vašeho domova industriální styl.

Univerzálnost

Tuto dřevěnou lavici lze použít k různým účelům. Můžete ji použít jako jídelní lavici, lavici v předsíni, lavici v obývacím pokoji nebo zahradní lavici.

Je dobré vědět

Odstíny a kresba dřeva se liší kus od kusu, a proto je každý kus nábytku naprosto jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný, což zajišťuje exkluzivitu a individualitu vašeho produktu.

Vlastnosti

Materiál: masivní mangovníkové dřevo s 5% běleným povrchem, práškově lakované železo
Rozměry: 160 x 40 x 45 cm (Š x H x V)
Max. nosnost: 110 kg
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8721012135673
Produktové číslo výrobce356979