vidaXL LED koupelnová skříňka se zrcadlem hnědý dub 90x12x45 cm akryl (834969)

SKU
622361
1360 Kč 1124 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dopřejte si esteticky působivý vzhled s touto LED skříňkou se zrcadlem, která skvěle zapadne do vaší koupelny! Odolný materiál: Zrcadlová skříňka je vyrobená z kompozitního dřeva. Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Dopřejte si esteticky působivý vzhled s touto LED skříňkou se zrcadlem, která skvěle zapadne do vaší koupelny!.

Odolný materiál

Zrcadlová skříňka je vyrobená z kompozitního dřeva. Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

RGB LED světla

Tato zrcadlová skříňka je vybavena zářivými RGB LED světly. Různé přizpůsobitelné nabídky vám umožní snadno změnit barvu světel nebo dokonce i nastavit světla tak, aby se přizpůsobila automaticky.

Snadná montáž

Tato skříňka na kosmetiku se zrcadlem se dodává s držáky, což vám usnadní její montáž na stěnu.

Dostatek úložného prostoru

Tato zrcadlová skříňka má 2 poličky, které poskytují spoustu prostoru pro přehledné uložení vašich kosmetických doplňků.

Je dobré vědět

Šrouby a hmoždinky pro vnitřní stěnu nejsou součástí dodávky. Doporučujeme najít a použít šrouby a hmoždinky vhodné speciálně pro stěny u vás doma. Pokud si nejste jisti, můžete se poradit s odborníkem. Přečtěte si všechny kroky pokynů a postupujte podle nich.Produkt je vybaven USB konektorem, který vyžaduje certifikovaný zdroj napájení 5V USB (není součástí dodávky).

Vlastnosti

Barva: hnědý dub
Materiál: kompozitní dřevo, akryl
Rozměry: 90 x 12 x 45 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8721012264441
Produktové číslo výrobce834969