vidaXL Nastavitelné zahradní křeslo s poduškou polyratan šedé [47677]

SKU
535601
3980 Kč 3289 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Polohovací polyratanové křeslo vnese na vaši terasu, balkón či zahradu díky svému nenápadnému a přitom stylovému designu dotek moderní elegance. Nastavitelné opěradlo a podnožka vám umožní se pohodlně usadit a naplno relaxovat. Zahradní křeslo je vyrobené z PE ratanu, který je odolný vůči klimatickým vlivům.

Naše polohovací polyratanové křeslo vnese na vaši terasu, balkón či zahradu díky svému nenápadnému a přitom stylovému designu dotek moderní elegance.

Nastavitelné opěradlo a podnožka vám umožní se pohodlně usadit a naplno relaxovat. Zahradní křeslo je vyrobené z PE ratanu, který je odolný vůči klimatickým vlivům. Křeslo se snadno čistí, je solidní a odolné a vhodné pro každodenní použití. Ocelový rám s práškovým nástřikem zajišťuje, že je křeslo velmi pevné a trvanlivé. Naše polohovací křeslo vám poskytne veškeré pohodlí, jaké si můžete přát. Opěradlo lze sklopit zatažením za tlačítko na boční straně křesla. Lehká konstrukce umožňuje snadné přesouvání a skladování, když nábytek nepoužíváte. Spolu s křeslem obdržíte také mimořádně pohodlnou, silně polstrovanou podušku na sedák, jež se postará o vaše naprosté pohodlí. Polyesterový potah nevyžaduje žádnou náročnou údržbu a lze jej snadno sejmou a vyprat. Sestavení křesla je jednoduché.

Poznámka

Doporučujeme křeslo v dešti, sněhu a mrazu přikrýt.

Vlastnosti

Barva polyratanu: šedá
Barva podušky: tmavě šedá
Materiál: PE ratan + ocelový rám s práškovým nástřikem
Materiál potahu podušek: 100% polyester
Tloušťka podušek: 4 cm
Rozměry (nesklopené): 57 x 73 x 105 cm (Š x H x V)
Rozměry (sklopené): 57 x 127 x 97 cm (Š x H x V)
Šířka sedáku: 47 cm
Hloubka sedáku: 53 cm
Výška sedáku od země bez podušky: 41 cm
Výška područek od země: 63 cm

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8719883731292
Produktové číslo výrobce47677