vidaXL Nástěnná police 49 x 15 x 49 cm masivní ořechové dřevo [350369]

SKU
566319
1070 Kč 884 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dřevěná nástěnná police je nádherná a elegantní. Jedná se o skvělou možnost skladování a dekorace. Masivní ořechové dřevo: Masivní ořechové dřevo má hustou strukturu a je robustní, výborně tedy odolává opotřebení a je známé svou charakteristickou barvou a atraktivní kresbou.

Tato dřevěná nástěnná police je nádherná a elegantní.

Jedná se o skvělou možnost skladování a dekorace.

Masivní ořechové dřevo

Masivní ořechové dřevo má hustou strukturu a je robustní, výborně tedy odolává opotřebení a je známé svou charakteristickou barvou a atraktivní kresbou.

Dostatek úložného prostoru

Tato plovoucí police má 5 přihrádek a poskytuje spoustu úložného prostoru. Můžete si na ni uložit časopisy, knížky, DVD a další věci a přitom je budete mít neustále po ruce.

Nástěnný design

Nástěnnou polici lze připevnit na zeď, abyste získali ještě více úložného prostoru. Tímto způsobem můžete maximalizovat podlahovou plochu a udržet si v pokoji pořádek.

Dekorativní funkce

Se svým dekorativním designem se police stane ozdobou a novým poutavým prvkem ve vašem obývacím pokoji, ložnici, pracovně, ale i v koupelně.

Poznámka

Šrouby a hmoždinky pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku(y) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.Každý produkt je dodáván s montážním návodem v krabici pro snadnou montáž.

Vlastnosti

Materiál: masivní ořechové dřevo s olejovou povrchovou úpravou
Rozměry sedáku: 49 x 15 x 49 cm (Š x H x V)

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720287220503
Produktové číslo výrobce350369