vidaXL Nástěnná police betonově šedá 90 x 16 x 78 cm dřevotříska [802943]

SKU
522576
1010 Kč 835 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Stylová nástěnná police změní i prázdnou zeď v zajímavý designový prvek. Nástěnná police, vyrobená z desek, je robustní a má dlouhou životnost. Má 10 otevřených přihrádek pro vystavení celé řady předmětů, jako jsou knihy, sběratelské předměty, fotografie, ceny, hrnkové rostliny atd.

Tato stylová nástěnná police změní i prázdnou zeď v zajímavý designový prvek.

Nástěnná police, vyrobená z desek, je robustní a má dlouhou životnost. Má 10 otevřených přihrádek pro vystavení celé řady předmětů, jako jsou knihy, sběratelské předměty, fotografie, ceny, hrnkové rostliny atd. K jejímu čištění vám postačí vlhký hadřík. Sestavení nástěnné police je snadné.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: betonově šedá
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 90 x 16 x 78 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286017371
Produktové číslo výrobce802943