vidaXL Nástěnná police sonoma dub 45,1 x 16 x 45,1 cm dřevotříska [802951]

SKU
522578
670 Kč 554 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástěnná police se vyznačuje elegantním a moderním designem, který je nejen praktickým, ale také dekorativním přínosem do vašeho interiéru. Tato moderní plovoucí police má 5 přihrádek, do kterých si snadno a bezpečně uložíte vaše knihy, DVD nebo cokoliv jiného dle vašich potřeb.

Naše nástěnná police se vyznačuje elegantním a moderním designem, který je nejen praktickým, ale také dekorativním přínosem do vašeho interiéru.

Tato moderní plovoucí police má 5 přihrádek, do kterých si snadno a bezpečně uložíte vaše knihy, DVD nebo cokoliv jiného dle vašich potřeb. Tato nástěnná police, vyrobená z pevné desky, je robustní a má dlouhou životnost. Také se snadno čistí vlhkým hadříkem. Sestavení nástěnného regálu je snadné, veškerý potřebný montážní materiál je součástí balení.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: dub sonoma
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 45,1 x 16 x 45,1 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286017456
Produktové číslo výrobce802951