vidaXL Nástěnná skříňka bílá 35 x 34 x 90 cm kompozitní dřevo [812465]

SKU
566348
760 Kč 628 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástěnná skříňka je perfektním řešením pro domácnost, kde maximalizuje úložný prostor a zabraňuje hromadění nepořádku na podlaze. Robustní kompozitní dřevo: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Tato nástěnná skříňka je perfektním řešením pro domácnost, kde maximalizuje úložný prostor a zabraňuje hromadění nepořádku na podlaze.

Robustní kompozitní dřevo

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Spousta úložného prostoru

Tato nástěnná skříňka je vybavena třemi přihrádkami a dvířky, nabízí tedy spoustu prostoru pro přehledné ukládání vašich časopisů, knih, DVD a multimediálních zařízení, které chcete mít po ruce, stejně jako pro vystavení různých dekorativních předmětů.

Široké využití

Úložnou skříňku lze rovněž připevnit nad váš příborník, abyste plně využili dostupný prostor. Hodí se do obývacího pokoje, ložnice i ostatních místností.

Flexibilní instalace dvířek

Dvířka skříňky lze instalovat vlevo nebo vpravo podle toho, co vám více vyhovuje.

Poznámka

Každý produkt je dodáván s montážním návodem v krabici pro snadnou montáž.Šrouby a hmoždinky pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku(y) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: bílá
Materiál: kompozitní dřevo
Rozměry: 35 x 34 x 90 cm (Š x H x V)

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720287081470
Produktové číslo výrobce812465