vidaXL Nástěnná skříňka bílá 80 x 39 x 40 cm dřevotříska [802795]

SKU
529610
1180 Kč 975 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Robustní nástěnná skříňka má praktický a trendový design, který upoutá pozornost v každém pokoji. Tato nástěnná skříňka, určená k montáži na zeď, je nadčasový doplněk do vašeho domova. Tato plovoucí police se 2křídlými dvířky nabízí ideální úložné řešení pro jakoukoli domácnost.

Tato robustní nástěnná skříňka má praktický a trendový design, který upoutá pozornost v každém pokoji.

Tato nástěnná skříňka, určená k montáži na zeď, je nadčasový doplněk do vašeho domova. Tato plovoucí police se 2křídlými dvířky nabízí ideální úložné řešení pro jakoukoli domácnost. Naši všestrannou skříňku můžete umístit na chodbu jako bezpečné místo pro klíče, v obývacím pokoji jako místo pro vaše fotografie a dekorace. Můžete ji také umístit pod nástěnným zrcadlem a vytvořit si praktický kosmetický koutek. Nástěnná police je také skvělá volba do koupelny. Snadno se čistí vlhkým hadříkem. Sestavení plovoucí skříňky je snadné.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: bílá
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 80 x 39 x 40 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720286016251
Produktové číslo výrobce802795