vidaXL Nástěnná skříňka dub sonoma 60 x 31 x 70 cm kompozitní dřevo [812873]

SKU
566359
1265 Kč 1045 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástěnná skříňka vyniká svým skandinávským šarmem a představuje ideální způsob, jak v domácnosti maximalizovat úložný prostor a zabránit hromadění nepořádku na podlaze. Stabilní materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Tato nástěnná skříňka vyniká svým skandinávským šarmem a představuje ideální způsob, jak v domácnosti maximalizovat úložný prostor a zabránit hromadění nepořádku na podlaze.

Stabilní materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Spousta úložného prostoru

Za dvířky plovoucí skříňky se skrývá spousta místa na vaše věci. Další úložný prostor vám poskytne otevřená přihrádka, kde si můžete vystavit své oblíbené doplňky a mít je neustále po ruce.

Funkce úspory místa

Pokud tuto skříňku zavěsíte na zeď, nezabere vám žádné místo na podlaze.

Široké využití

Nástěnnou skříňku lze rovněž připevnit nad váš příborník, abyste plně využili dostupný prostor. Hodí se do obývacího pokoje, ložnice i ostatních místností.

Poznámka

Šrouby a hmoždinky pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku(y) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.Každý produkt je dodáván s montážním návodem v krabici pro snadnou montáž.

Vlastnosti

Barva: dub sonoma
Materiál: kompozitní dřevo
Rozměry: 60 x 31 x 70 cm (Š x H x V)

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720287083443
Produktové číslo výrobce812873