vidaXL Nástěnná TV police bílá 125 x 18 x 23 cm dřevotříska [806989]

SKU
543878
585 Kč 483 Kč
skladem, ihned k odeslání (1 ks)
Stylová a moderní nástěnná police na televizi vynikne jako ústřední bod vašeho domova. Závěsná nástěnná police je robustní a stabilní. Můžete si na ni položit DVD přehrávače, CD, AV komponenty, herní systémy, knihy, časopisy nebo různé dekorativní předměty.

Tato stylová a moderní nástěnná police na televizi vynikne jako ústřední bod vašeho domova.

Závěsná nástěnná police je robustní a stabilní. Můžete si na ni položit DVD přehrávače, CD, AV komponenty, herní systémy, knihy, časopisy nebo různé dekorativní předměty. Nástěnná konstrukce nezabírá mnoho místa a šetří cenný prostor na zemi. Horní a spodní desku, které se vyznačují asymetrickým designem, lze instalovat v opačné poloze, například jednu vlevo a druhou vpravo. Polici jednoduše očistíte navlhčeným hadříkem. Tento nástěnný regál se navíc snadno montuje pomocí přiloženého montážního materiálu.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: bílá
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 125 x 18 x 23 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720286594070
Produktové číslo výrobce806989