vidaXL Nástěnné krychlové police 4 ks bílé 100x15x30 cm dřevotříska [807098]

SKU
542994
1595 Kč 1318 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástěnné police v jednoduchém, ale přesto elegantním provedení kombinují styl a funkčnost, a jsou skvělou volbou pro jakoukoli zeď. Nástěnná police je odolná a dostatečně pevná, aby vám vydržela sloužit dlouhé roky.

Tyto nástěnné police v jednoduchém, ale přesto elegantním provedení kombinují styl a funkčnost, a jsou skvělou volbou pro jakoukoli zeď.

Nástěnná police je odolná a dostatečně pevná, aby vám vydržela sloužit dlouhé roky. Design kostek nabízí perfektní prostor pro vystavení nebo uložení vašich knih, CD, květin a dalších předmětů. Můžete je namontovat samostatně nebo dohromady. Tyto výstavní police krásně zapadnou do každého interiéru a promění i prázdnou zeď v zajímavý prvek!.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Balení obsahuje

4 x nástěnná police

Vlastnosti

Barva: bílá s vysokým leskem
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 100 x 15 x 30 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720286595169
Produktové číslo výrobce807098