vidaXL Nástěnné noční stolky 2 ks bílé 40 x 30 x 15 cm dřevotříska [800307]

SKU
530681
1020 Kč 843 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Elegantní, klasický nástěnný noční stolek je nejen praktickým nábytkem, ale zároveň také zkrášlí vaše bydlení. Noční stolek je určený k montáži na stěnu. Je vyrobený z prvotřídní dřevotřísky a je robustní, odolný a zaručuje dlouhou životnost.

Tento elegantní, klasický nástěnný noční stolek je nejen praktickým nábytkem, ale zároveň také zkrášlí vaše bydlení.

Noční stolek je určený k montáži na stěnu. Je vyrobený z prvotřídní dřevotřísky a je robustní, odolný a zaručuje dlouhou životnost. Má pevnou horní desku a integrovanou zásuvku, jež nabízí dostatek úložného prostoru pro přehledné uspořádání vašich časopisů, knih, multimediálních zařízení a dalších dekorativních předmětů, které byste měli rádi na dosah ruky. Kompaktní noční stolek šetří místo a představuje ideální úložné řešení pro každé bydlení, i pro ty nejmenší místnosti. Noční stolek snadno očistíte vlhkým hadříkem. Potřebné montážní díly jsou součástí balení, sestavení stolku je tedy jednoduché. Zásilka obsahuje 2 nástěnné noční stolky.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: bílá
Rozměry: 40 x 30 x 15 cm (Š x H x V)
Materiál: dřevotříska

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8719883674681
Produktové číslo výrobce800307